Videoworks
Werkwijze

Werkwijze

Hoe werkt dat nu?

Onze werkwijze is doelgericht en 100% inzichtelijk:

Kennismakingsgesprek
In een (telefonisch) kennismakingsgesprek kunnen wij geheel vrijblijvend alle mogelijkheden met u bespreken. Wat voor productie wenst u en met welk doel? Wat is het beschikbare budget en binnen welk tijdsbestek wilt u alles geregeld hebben?

Prijsopgaaf
Na het gesprek ontvangt u van ons een kostenindicatie met daarin alle besproken onderdelen, verdere mogelijkheden en de bijhorende investering. Nadat u volledig bent geïnformeerd en alles naar wens is geeft u een akkoord voor de productie.

Planning
Na uw akkoord gaan het script produceren en kunnen wij ,na overleg met u, de filmdag(en) inplannen.

Filmen
Op de filmdag(en) zijn er minimaal twee personen van Videoworks aanwezig: een geluidsman en een regisseur/cameraman. Desgewenst kan er ook een verantwoordelijke van uw organisatie aanwezig zijn bij de opnames.

Montage
In de montage worden de geschoten beelden met ondersteunende muziek, animatie en eventuele voice-over tot een professionele broadcast productie gemaakt. Elke productie die Videoworks voor een cli├źnt maakt is uniek omdat elke opdracht uniek is.

Oplevering
Na de eerstemontage ontvangt u de rough (conceptvideo). Na eventuele correcties wordt de videoproductie op het door u gewenste bestandsformaat aangeleverd.

Rechten
Na volledige betaling van onze factuur ligt het eigendomsrecht van de productie geheel bij u.